Vrienden

Feestelijk fondsenwervingdiner

na de Nexus-conferentie

Het Nexus Instituut en de Stichting Vrienden van het Nexus Instituut organiseren aansluitend op de conferentie ‘Waiting for the Barbarians’ een fondsenwervingdiner in Hotel De L’Europe, waarbij u met de conferentie-sprekers aan tafel zit.

We hopen daarmee opnieuw de middelen te verwerven om op het hoogste niveau grensoverschrijdend en urgent intellectueel debat over de vragen die er echt toe doen, te kunnen blijven initiëren zoals u al ruim twintig jaar van ons gewend bent.

Graag nodigen wij u uit om Nexus te steunen en een of meerdere couverts te bestellen. Ook is er de mogelijkheid een tafel te reserveren bij dit feestelijke diner, waaraan u en zeven van uw vrienden of relaties aanzitten. Aan de negende plaats aan tafel zit een van de sprekers (met een keer tafelwissel).

Het belooft een bijzondere avond te worden met muziek en enkele korte toespraken over het thema van de conferentie en over nieuwe, internationale initiatieven van het Nexus Instituut. Maar in de eerste plaats zal er ruimte zijn voor een goed gesprek, met elkaar en met onze vermaarde internationale sprekers; een gesprek dat ongetwijfeld zal voortborduren op de vragen van de conferentie, waarvoor u en uw gasten automatisch zijn uitgenodigd.