Connect

Go Ask Sellars!

Meet & greet Peter Sellars

De drugswereld van Harlem, de oorlog in Afghanistan en hedendaagse slavernij, in zijn beroemde en controversiële opera’s verbindt Peter Sellars deze thema’s met Mozart, Kafka en Händel. Zijn stukken zijn altijd vernieuwend, maatschappelijk geëngageerd en intellectueel uitdagend. Sellars studeerde aan Havard, is vanaf de allereerste conferentie betrokken bij het Nexus Instituut en zal in de Nexus-lezing van dit jaar wederom bewijzen dat hij een zeer bevlogen spreker is.

Als Connect-lid heb je de unieke gelegenheid om hem persoonlijk te ontmoeten! Stel hem jouw vragen, direct na zijn lezing. Hoe maak je een opera? Moet kunst zich iets aantrekken van de politiek? Hoe dwing je jezelf om vernieuwend te zijn? Is kunst een substituut voor religie? Wat is er mis met het hedendaagse onderwijs? Hoe word je een creatief denker? Geef je snel op voor de meet & greet en ga in gesprek met Sellars over deze vragen.

Nexus Connect
Ben je nog geen lid en jonger dan 36 jaar? Neem dan een Connect-lidmaatschap en ontmoet de grote denkers van onze tijd. Bovendien kun je als lid van Connect de Nexus-evenementen met korting bezoeken en ontvang je het tijdschrift Nexus thuis.