Connect

Leesgroep Nexus Connect

De broers Karamazov

Lees de boeken die je altijd nog eens wilde lezen, met Nexus Connect. Sinds enkele jaren komen we in wisselende samenstelling bijeen in een café om in informele sfeer met elkaar te spreken over klassiekers. Zo lazen we Oorlog en VredeDe wereld van gisterenMrs. DallowayDe meester en MargaritaDe RadetzkymarsAnna KareninaDon Quichot, De gouden ezel en The Handmaid’s Tale.

De broers Karamazov
De broers Karamazov van Fjodor Dostojevski behoeft eigenlijk geen introductie. Een onbetwist hoogtepunt uit de wereldliteratuur van een van de allergrootste schrijvers ooit, met het beroemde verhaal van de grootinquisiteur van Sevilla. Maar ook typisch een boek ‘dat je altijd nog wil lezen’. Dat moment is aangebroken, want begin volgend jaar (precieze datum volgt) bespreken we dit meesterwerk met de leesgroep van Nexus Connect.
 
Bestel dit boek als paperback of als hardcover  via ons partnerprogramma met Athenaeum Boekhandel.

Datum en plaats
De bespreking is begin 2019 in een nader te bepalen café in Amsterdam of Den Haag.

Aanmelden
Vanaf februari kun je je aanmelden via een mailtje – we gaan er dan uiteraard vanuit dat je komt en het te bespreken boek hebt gelezen. Aanmelden kan als je lid bent van Nexus Connect. Nog geen lid? Bekijk hier alle voordelen.