Vrienden

Meet & Greet

met de sprekers van Je suis Européen!

U als bijzondere relatie van het Nexus Instituut, bent van harte uitgenodigd voor een drankje met de de sprekers van het Nexus-symposium:

Robert Skidelsky is Brits econoom, senator en auteur van How Much Is Enough?, Jacques Attali is een van Frankrijks meest invloedrijke politiek adviseurs, Duitser Philipp Blom is expert in de Europese ideeëngeschiedenis, Adam Zamoyski is een gevierd Pools historicus, de Cypriotische Androulla Vassiliou was jarenlang eurocommissaris voor Cultuur, de Griekse filosoof Apostolos Doxiadis brak wereldwijd door met zijn literaire werk over de wortels van de wiskunde, Aykan Erdemir maakt zich als Turks politicus sterk voor de band met de EU, de Libanese Pierre Audi is toonaangevend opera- en theaterregisseur, Caroline de Gruyter is Europa-correspondent voor NRC Handelsblad en wereldburger Arnon Grunberg is schrijver en essayist.

Bent u nog geen Vriend, maar wilt u deze gelegenheid niet missen? Word dan ook Vriend van Nexus. Zo ondersteunt u de culturele ambities van het Nexus Instituut en geniet u van bijzondere voordelen, zoals vrijkaarten voor alle Nexus-activiteiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden, zie de Vriendenpakketten Amici, Patroni en Maecenates.