Nexus Connect

Nexus Connect is ons jongerenonderdeel (t/m 35 jaar). Het lidmaatschap van Connect is een volwaardig Nexus-lidmaatschap, maar dan nog voordeliger.

Lidmaatschap 2021

  • Alle Nexus-nummers van 2021 gratis thuisbezorgd
  • Aanzienlijke kortingen op de Nexus-activiteiten
  • Introducé mee naar Connect-activiteiten
  • Uitnodigingen voor speciale Connect-bijeenkomsten
  • Toegang tot het online Nexus-archief
  • Een passend welkomstgeschenk.

 

Word Connect-lid €70,-   €50,-

Wat doet Nexus Connect?

Als Connect-lid ontvang je niet alleen kortingen en de uitgaves van Nexus, maar word je ook uitgenodigd voor speciale bijeenkomsten – zoals exclusieve meet & greets met Nexus-sprekers, de leesgroep, debatavonden en essaywedstrijden.

Benieuwd welke bijzondere, internationale gasten we hebben gehad?
Deze evenementen organiseerden we de afgelopen jaren.

Voor het laatste nieuws lees je de Connect-nieuwsbrief en kun je Nexus volgen op Facebook en Twitter.

Heb je inhoudelijke vragen over het lidmaatschap, mail dan naar Thomas Heij via heij[at]nexus-instituut.nl. Heb je vragen over je lidmaatschap, dan kun je terecht bij onze administratie via info@nexus-instituut.nl.

Geef Connect cadeau

Op zoek naar het perfecte afstudeercadeau voor wie wil blijven leren? Of naar een verjaardagsgeschenk dat de geest scherpt en stimuleert? Geef dan een Connect-lidmaatschap cadeau. De jonge ontvanger (t/m 35 jaar) krijgt het tijdschrift Nexus thuisgestuurd, wordt uitgenodigd voor boeiende en exclusieve bijeenkomsten, en ontvangt korting op entreekaarten voor de Nexus-evenementen. Als dank ontvangt de gever een mooi geschenk. Het nieuwe Connect-lid ontvangt de Nexus-nummers van de betreffende jaargang en een passend welkomstgeschenk.

Geef Connect cadeau €70,-   €50,-

Leesgroep

Sinds enkele jaren komen we in wisselende samenstelling bijeen in een café om in informele sfeer met elkaar te spreken over klassiekers als Oorlog en Vrede, De wereld van gisteren, Mrs. Dalloway, De meester en Margarita, De Radetzkymars,
Anna Karenina, Don Quichot, De gouden ezel, The Handmaid’s Tale en De broers Karamazov.
Lees meer.

Kennismaken

Eerst nader kennismaken met het Nexus Instituut? Bestel dan het proefnummer Nexus 74, ‘Wat zal de wereld redden?’, met bijzondere bijdragen van onder meer Ágnes Heller, Elif Shafak en Adam Zagajewski.

Bestel proefnummer €25,-  €5,-