Nexus Connect

Nexus Connect is ons jongerenonderdeel (t/m 35 jaar). Het lidmaatschap van Connect is een volwaardig Nexus-lidmaatschap, maar dan nog voordeliger.

Lidmaatschap 2019

  • Alle Nexus-nummers van 2019 gratis thuisbezorgd
  • Aanzienlijke kortingen op de Nexus-activiteiten
  • Introducé mee naar Connect-activiteiten
  • Uitnodigingen voor speciale Nexus Connect-bijeenkomsten
  • Toegang tot het online Nexus-archief
  • Een passend welkomstgeschenk.

 

Word Connect-lid €65,-   €50,-

Wat doet Nexus Connect?

Als Connect-lid ontvang je niet alleen kortingen en de uitgaves van Nexus, maar word je ook uitgenodigd voor speciale bijeenkomsten – zoals exclusieve meet & greets met Nexus-sprekers, de leesgroep, debatavonden en essaywedstrijden.

Benieuwd welke bijzondere, internationale gasten we hebben gehad?
Dit is wat we de afgelopen jaren organiseerden.

Voor het laatste nieuws lees je de Connect-nieuwsbrief en kun je Nexus Connect volgen op Facebook en Twitter.

Waarom Nexus Connect?

Geef Connect cadeau

Op zoek naar het perfecte afstudeercadeau voor wie wil blijven leren? Of naar een verjaardagsgeschenk dat de geest scherpt en stimuleert? Geef dan een Connect-lidmaatschap cadeau. De jonge ontvanger (t/m 35 jaar) krijgt het tijdschrift Nexus thuisgestuurd, wordt uitgenodigd voor boeiende en exclusieve bijeenkomsten, en ontvangt korting op entreekaarten voor de Nexus-evenementen.

Als dank ontvangt u als gever een mooi geschenk. Het nieuwe Connect-lid ontvangt de Nexus-nummers van 2019 en een passend welkomstgeschenk.

Geef Connect cadeau €65,-   €50,-

Leesgroep

Sinds enkele jaren komen we in wisselende samenstelling bijeen in een café om in informele sfeer met elkaar te spreken over klassiekers als Oorlog en Vrede, De wereld van gisteren, Mrs. Dalloway, De meester en Margarita, De Radetzkymars,
Anna Karenina, Don Quichot, De gouden ezel en The Handmaid’s Tale. Meld je aan voor de leesgroep via heij[at]nexus-instituut.nl

Kennismaken

Eerst nader kennismaken met het Nexus Instituut? Bestel dan het proefnummer Nexus 69, ‘Geschiedenislessen’, met essays van onder meer Friedrich Schiller, Simon Schama, Marita Mathijsen en Jan Brokken.

Bestel proefnummer €25,-  €5,-