NEXUSlezingBREYER-5577_klein

Vrienden van Nexus

Als Vriend maakt u het verschil
Het Nexus Instituut koestert zijn kring van Vrienden, die met hun betrokkenheid de activiteiten en publicaties van Nexus mede mogelijk maken. Dankzij uw financiële ondersteuning kan het Nexus Instituut de kwaliteit, diversiteit en exclusiviteit bieden die zowel ons publiek als de fine fleur van internationale sprekers en auteurs van ons gewend zijn. Wij nodigen u van harte uit lid te worden van onze Vriendenkring.

Amicus:
Jaargang van Nexus
Toegang tot online Nexus-archief
 2 vip-kaarten voor alle activiteiten
Uitstekende zitplaatsen
Toegang vip-lounge, incl. drankjes.Word Amicus  300.00
Patronus:
Jaargang van Nexus
Toegang tot online Nexus-archief
4 vip-kaarten voor alle activiteiten
Uitstekende zitplaatsen
Toegang vip-lounge, incl. drankjes.Word Patronus  500.00
Maecenas:
Twee jaarabonnementen op Nexus
Toegang tot online Nexus-archief
4 vip-kaarten voor alle activiteiten
Uitstekende zitplaatsen
Toegang vip-lounge, incl. drankjes
Ontmoetingen met Nexus-sprekers.Word Maecenas  1,000.00

Let op: deze lidmaatschappen lopen per kalenderjaar.

Vrienden van het Nexus Instituut
Met uw verbondenheid als Vriend van het Nexus Instituut en zijn doelstellingen draagt u bij aan een bloeiend intellectueel en cultureel klimaat in Nederland. Als Vriend neemt u deel aan het gevarieerde netwerk van innemende en trouwe Vrienden met wie u de grote levensvragen die Nexus centraal stelt, kunt verkennen. Het Nexus Instituut organiseert jaarlijks speciaal voor zijn vriendenkring exclusieve en prikkelende bijeenkomsten met wereldberoemde gasten.

Beschermers van het Nexus Instituut

Het Nexus Instituut hoopt dit jaar honderd Beschermers te verwelkomen, die zich met een periodieke overeenkomst voor vijf jaar binden aan de Vrienden van het Nexus Instituut met een schenking van ten minste 2500 euro per jaar. Meer informatie over de (fiscale) voordelen van het Beschermerschap vindt u hier.

Uw gift is fiscaal aftrekbaar
De Vrienden van het Nexus Instituut zijn ondergebracht in een stichting die is aangemerkt als culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw gift, daarbij kunt u ook denken aan een schenkingsakte of legaat, is geheel of gedeeltelijk aftrekbaar. Een combinatie van een vriendenpakket en schenking is eveneens mogelijk. Voor persoonlijk advies of voor het maken van een afspraak bent u welkom bij Eveline Riemen-van der Ham, zakelijk directeur van het Nexus Instituut.

Contact
Eveline Riemen-van der Ham
E-mail: ham[at]nexus-instituut.nl
Telefoon: 085 047 1229