info2019k

Proefnummer

Bestel een proefnummer  5.00

Overweegt u een lidmaatschap maar wilt u eerst nader kennismaken met Nexus? Bestel dan nu dit mooie proefnummer voor slechts €5,- (ex. verzendkosten).

U ontvangt dan niet alleen een brochure met een beknopte geschiedenis van het instituut en een overzicht van onze activiteiten, publicaties en aanbiedingen, maar ook Nexus 74, ‘Wat zal de wereld redden?’, met bijzondere bijdragen van onder meer Ágnes Heller, Elif Shafak en Adam Zagajewski, ter waarde van €25,-.

Wij zullen de onontbeerlijkheid van democratie leren van populisten; we zullen de schoonheid van diversiteit leren van xenofoben en we zullen de dringende behoefte aan sterke internationale samenwerking leren van nationalisten. Wat zij ook zeggen, wij zullen er het tegengestelde van leren.     – Elif Shafak, ‘Een kosmopolitisch appel’

Geïnspireerd door Nexus?
Wilt u meer mooie ideeën leren kennen, nieuwe denkers ontdekken of inspirerende verhalen lezen? Sluit dan een Nexus-lidmaatschap af voor uzelf, of verras een ander met een van onze cadeaulidmaatschappen.

Vragen over het lidmaatschap
Hebt u vragen over het Nexus-lidmaatschap? Kijk dan op de pagina ‘veelgestelde vragen’.
Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze administratie via [email protected].