Info2022

Proefnummer

Overweegt u een lidmaatschap maar wilt u eerst nader kennismaken met Nexus? Bestel dan nu dit mooie proefpakket voor slechts €5,- (excl. verzendkosten).

U ontvangt dan niet alleen een brochure met een beknopte geschiedenis van het instituut en een overzicht van onze activiteiten, publicaties en aanbiedingen, maar ook Nexus 77, ‘De laatste revolutie’, met bijzondere essays van onder meer Bernard-Henri Lévy, Antony Blinken, Aleksandr Dugin, Aileen Kelly, Nelofer Pazira en Simone Weil, ter waarde van €25,-.

Dat veel mensen zich onderwerpen aan één man uit angst door hem gedood te worden is al vrij verbazingwekkend; maar hoe valt te begrijpen dat ze onderworpen blijven totdat ze ook op zijn bevel sterven? – Simone Weil

Geïnspireerd door Nexus?
Wilt u meer mooie ideeën leren kennen, nieuwe denkers ontdekken of inspirerende verhalen lezen? Sluit dan een Nexus-lidmaatschap af voor uzelf, of geef een lidmaatschap cadeau aan een ander.

Vragen over het lidmaatschap
Hebt u vragen over het Nexus-lidmaatschap? Kijk dan op de pagina ‘veelgestelde vragen’. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze administratie via [email protected].