info2023

Proefnummer

Overweegt u een lidmaatschap maar wilt u eerst nader kennismaken met Nexus? Bestel dan nu dit mooie proefpakket voor slechts €5,- (excl. verzendkosten).

U ontvangt dan niet alleen een brochure met een beknopte geschiedenis van het instituut en een overzicht van onze activiteiten, publicaties en aanbiedingen, maar ook Nexus 85, ‘Hartenkreten’, met bijzondere essays van onder meer Thomas Mann, Aleksandr Solzjenitsyn, Benedetto Croce, Ingrid Rowland, Sean Wilentz en Tommy Wieringa, ter waarde van €25,-.

‘Vrijheid leeft in vele nobele intellecten in alle delen van de wereld, die, verspreid en geïsoleerd, gereduceerd bijna tot een aristocratische maar kleine res publica literaria, haar toch trouw blijven en haar omringen met grotere eerbied en haar hartstochtelijker najagen dan in de tijd dat niemand haar schond of haar absolute heerschappij in twijfel trok.’ – Benedetto Croce

Geïnspireerd door Nexus?
Wilt u meer mooie ideeën leren kennen, nieuwe denkers ontdekken of inspirerende verhalen lezen? Sluit dan een Nexus-lidmaatschap af voor uzelf, of geef een lidmaatschap cadeau aan een ander.

Vragen over het lidmaatschap
Hebt u vragen over het Nexus-lidmaatschap? Kijk dan op de pagina ‘veelgestelde vragen’. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze administratie via [email protected].