info2019k

Proefnummer

Overweegt u een lidmaatschap maar wilt u eerst nader kennismaken met Nexus? Bestel dan nu dit mooie proefnummer voor slechts €5,- (ex. verzendkosten).

U ontvangt dan niet alleen een brochure met een beknopte geschiedenis van het instituut en een overzicht van onze activiteiten, publicaties en aanbiedingen, maar ook Nexus 77, ‘De laatste revolutie’, met bijzondere bijdragen van onder meer Bernard-Henri Lévy, Antony Blinken, Aleksandr Dugin, Aileen Kelly en Nelofer Pazira, ter waarde van €25,-.

‘De dictaturen overal ter wereld kunnen alleen ten val gebracht worden door het ontwikkelen van een humanistisch bewustzijn, niet door het ingrijpen van externe militaire machten die alleen maar de ene tiran en autocraat verruilen voor een andere.’ – Nelofer Pazira, ‘Van goden en mensen’

Geïnspireerd door Nexus?
Wilt u meer mooie ideeën leren kennen, nieuwe denkers ontdekken of inspirerende verhalen lezen? Sluit dan een Nexus-lidmaatschap af voor uzelf, of geef een lidmaatschap cadeau aan een ander.

Vragen over het lidmaatschap
Hebt u vragen over het Nexus-lidmaatschap? Kijk dan op de pagina ‘veelgestelde vragen’. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze administratie via [email protected].